Welkom bij
BodyVillage.

Ontdek Bodyvillage in de Plaspoelpolder: uw one-stop bestemming voor fysiotherapie, Bodytec Studio en NewFigure Clinic. Uitstekend bereikbaar vanuit Rijswijk, Den Haag en omstreken!

Kennismakings actie

Meld je nu direct aan voor een proefles Bodytec en ervaar de mogelijkheden!

Of neem contact op!

Fysiotherapie

De krachtige spiercontracties tijdens de Bodytec training stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Je huid en spieren worden steviger waardoor je lichaamscontour verbetert.

sporten

Het energieverbruik wordt langdurig verhoogd. Positieve effecten: gewicht en vet worden gereduceerd en de stofwisseling wordt verhoogd waardoor je makkelijker je afvalstoffen kwijt raakt.

afvallen

Verbetering van de algehele conditie door de combinatie van cardio en kracht training. Door de combinatie van de verschillende oefeningen verbetert ook je conditie.

Oplossingen in beweging

Fysiosolutions

Kwaliteit, aandacht en persoonlijke benadering, daar staan we voor. Door de goede en vertrouwde relatie die wij met elkaar opbouwen, zijn wij in staat tot de beste oplossing voor de behandeling van uw klacht te komen. Zo werken wij samen aan uw herstel.

Op alle fronten zijn wij doorlopend actief met de kwaliteitsverbetering en vernieuwing van ons vak. Door scholing en frequente deelname aan werk- studiegroepen blijft onze kennis up-to- date.

Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij onze praktijk terecht voor vele specialisaties zodat er altijd een passende oplossing voor uw klacht is.

state-of-the-art training

Sporten

Bodytec is een total body workout van 20 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van EMS, Electro Muscle Stimulation.

De grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) worden tegelijkertijd in één keer getraind.

Je spierweefsel wordt opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel verminderd en de huid verstevigd. Je kunt zeer gericht trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen kunnen afzonderlijk worden ingesteld. Daarom is bodytec ook zeer geschikt bij blessures en wordt het veel door onze fysiotherapeuten gebruikt. Oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch.

Afvallen bij BodyVillage

NewFigure

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat doe je niet alleen met sporten zoals bodytectraining, hardlopen, pilates etc. Het gaat vooral ook om goede voeding. Wij bij Bodyvillage weten dat als geen ander en hebben hier dan ook meerdere mogelijkheden voor zodat er altijd een concept is dat bij jou en jouw leefstijl past. Samen met Angelique, onze healthcoach, maak je, na een uitgebreid intakegesprek, de juiste keuze om tot je gewenste gewicht te komen.

Wij hebben bij Bodyvillage verschillende methoden om af te vallen. Deze methoden zijn zowel in onze vestiging in Rijswijk als in Rotterdam te volgen.

De specialisten van BodyVillage

Ons team

Ontmoet het hart van Bodyvillage: ons team van deskundige voedingspecialisten, ervaren fysiotherapeuten en gecertificeerde trainers. Bij ons staat uw gezondheid centraal, ondersteund door professionals die zich inzetten voor uw welzijn. Ons team is toegewijd aan het bieden van persoonlijke zorg en begeleiding, ontworpen om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Met een passie voor gezond leven en een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en therapieën, staat ons team klaar om u te ondersteunen op uw weg naar een gezonder leven.

Boek een kennismaking

uren worden minuten!

Een bodytectraining duurt slechts 20 minuten en wordt altijd gegeven door een gediplomeerde trainer, die de training en het succes ervan bewaakt. Bodytectraining gedurende 20 minuten zorgt week na week voor een flinke trainingsprikkel, die je gegarandeerd helpt om je doel zo efficiënt mogelijk te bereiken!

Contact
085 4863 345

Rijswijk

Nijverheidsstraat 68
2288 BB Rijswijk

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

07:00 – 21:00

07:00 – 21:00

07:00 – 18:00

07:30 – 21:00

07:30 – 18:00

07:30 – 13:00

Rotterdam

Henk Speksnijderstraat 8
3067 AC Rotterdam

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

10:00 – 20:00

10:00 – 15:00

10:00 – 21:00

13:00 – 21:00

10:00 – 13:30

09:00 – 13:00

Laat een bericht achter