TC Cryo bij
BodyVillage.

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Bij Bodyvillage weten dat als geen ander en hebben hier dan ook meerdere mogelijkheden voor zodat er altijd een concept is dat bij jou en jouw leefstijl past!

Veilig En Makkelijk Centimeters Verliezen En Een Stevigere Huid?

TC CRYO CONTRAST CRYOLIPOLYSE

Contrast Cryolipolyse activeert lichaamseigen hormonen die bruin vet verbranden en hardnekkig wit vet omzetten in bruin vet. Dit resulteert in centimeterverlies, strakkere huid en een gezondere uitstraling. De pijnloze behandeling duurt 55 minuten, waarbij een medisch gecertificeerd apparaat zachte wraps afwisselend tussen 6 en 41 graden Celsius verwarmt en koelt.

Behandelingsresultaten

Na één sessie zie je vaak al resultaat, maar een kuur van minimaal drie behandelingen wordt aanbevolen. Let op voeding en beweging voor optimale resultaten, zonder strenge diëten of intensieve sportschema’s. Centimeterverlies van 3 tot 12 cm is mogelijk, afhankelijk van de persoon. Maak een vrijblijvende afspraak om jouw doelen te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Hoe werkt het?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met de Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Bovendien zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af.

Je zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uit ziet!

De behandeling

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! We werken met een 100% Nederlands en TÜV medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een kopje koffie of thee of een glaasje water.

De resultaten

Je ziet vaak al resultaat na één behandeling, maar we raden een kuur van minimaal drie behandelingen aan. Enkele centimeters verlies per zone is mogelijk. Verbeter je resultaat door tijdens de behandelperiode op je voeding, beweging en hydratatie te letten. Dit betekent geen streng dieet of intensief sportschema, maar kleine aanpassingen die je langer gemotiveerd houden. Resultaten variëren van 3 tot 12 centimeter, afhankelijk van de persoon. Daarom adviseren we een vrijblijvende afspraak om jouw situatie en doelen te bespreken en een persoonlijk plan op te stellen.

Plan een afspraak in

Niet in de gelegenheid overdag een afspraak in te plannen met onze gewichtsconsulente? Zij werkt ook ’s avonds. Door de gunstige ligging in de Plaspoelpolder in Rijswijk, nabij de A4, dé ideale plek voor mensen uit Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Delft en het Westland om iets te doen aan een verbetering van het eetpatroon.

Contact
085 4863 345

Rijswijk

Nijverheidsstraat 68
2288 BB Rijswijk

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

07:00 – 21:00

07:00 – 21:00

07:00 – 18:00

07:30 – 21:00

07:30 – 18:00

07:30 – 13:00

Rotterdam

Henk Speksnijderstraat 8
3067 AC Rotterdam

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

10:00 – 20:00

10:00 – 15:00

10:00 – 21:00

13:00 – 21:00

10:00 – 13:30

09:00 – 13:00

Laat een bericht achter