Sportvasten bij
BodyVillage.

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Bij Bodyvillage weten dat als geen ander en hebben hier dan ook meerdere mogelijkheden voor zodat er altijd een concept is dat bij jou en jouw leefstijl past!

Ben jij klaar om te sportvasten?

Sportvasten

Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen dieet maar een 10-daagse trainingsmethode waarbij de stofwisseling overschakelt van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Intern wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mannen gemiddeld 4 tot 6 kilo afvallen na 10 dagen en bij vrouwen is dit na 10 dagen gemiddeld 2 tot 4 kilo.

Sportvasten gebeurt onder begeleiding van een Sportvastencoach. Het trainingsprogramma is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie en enig uithoudingsvermogen. De eerste drie dagen bouwen Sportvasters hun voeding af. Daarna volgen er drie sapvastendagen en vervolgens wordt de voeding gedurende vier dagen weer opgebouwd. Tijdens de kuur wordt er iedere dag 20-30 minuten intensief gesport. 

Het programma

Hoe werkt het?
Sportvasten gebeurt onder begeleiding van een Sportvastencoach. Het trainingsprogramma is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie en enig uithoudingsvermogen. De eerste drie dagen bouwen Sportvasters hun voeding af. Daarna volgen er drie sapvastendagen en vervolgens wordt de voeding gedurende vier dagen weer opgebouwd. Tijdens de kuur wordt er iedere dag 20-30 minuten intensief gesport. Tijdens sportvasten kunnen er tekorten ontstaan, wordt er spiermassa afgebroken en treedt energiegebrek op. Ondersteuning met suppletie is essentieel om deze ongewenste effecten van vasten te remmen en de gewenste effecten, zoals de overschakeling van suiker- naar vetverbranding te stimuleren. Deze natuurlijke voedingssupplementen zoals aminozuren, mineralen en anti-oxidanten ontvang je bij de kuur.
 
Blijvend resultaat lange termijn
Na de kuur is het lichaam ingesteld op vetverbranding. De zoetbehoefte is beduidend minder en de energie neemt toe. Doordat de stofwisseling structureel verandert, is er geen terugvaleffect. Mensen voelen zich fitter en leveren betere sportprestaties. Door de switch naar vetverbranding, blijven te zware mensen na de 10-daagse training afvallen tot hun ideale gewicht is bereikt. De switch van suiker- naar vetverbranding kan blijvend zijn wanneer Sportvasters eenvoudige voedingsrichtlijnen volgen en twee keer per week sporten.

Voorbeeld dagmenu vrouw

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucks om het afvallen een succes te maken krijg je van onze coach bij de gratis intake. Naast het voedingsprogramma en de begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Wat het oplevert

De kosten

De kosten
De kosten voor de 10-daagse kuur vindt u terug op onze website. Hiervoor krijg je, voordat je start ,een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er besproken of sportvasten daadwerkelijk iets voor je is. Het vergt discipline om te sportvasten en dagelijks 30 minuten te trainen en in die 10 dagen is het raadzaam geen afspraken in te plannen. Ook wordt er een total bodyscan gemaakt. Met behulp van de professionele Tahita MC 780 weegschaal wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse gemaakt. Tijdens deze analyse wordt gekeken naar onderstaande waarden.

Verder hebben we dagelijks contact per email of whatsapp en bestaat de mogelijkheid je resultaten in te voerenop de Sportvasten mobiele website.

Een paar dagen na de sportvastenkuur wordt deze meting herhaald om te bekijken wat er veranderd is en bespreken we ‘hoe nu verder?”

Plan een afspraak in

Niet in de gelegenheid overdag een afspraak in te plannen met onze gewichtsconsulente? Zij werkt ook ’s avonds. Door de gunstige ligging in de Plaspoelpolder in Rijswijk, nabij de A4, dé ideale plek voor mensen uit Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Delft en het Westland om iets te doen aan een verbetering van het eetpatroon.

Contact
085 4863 345

Rijswijk

Nijverheidsstraat 68
2288 BB Rijswijk

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

07:00 – 21:00

07:00 – 21:00

07:00 – 18:00

07:30 – 21:00

07:30 – 18:00

07:30 – 13:00

Rotterdam

Henk Speksnijderstraat 8
3067 AC Rotterdam

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

10:00 – 20:00

10:00 – 15:00

10:00 – 21:00

13:00 – 21:00

10:00 – 13:30

09:00 – 13:00

Laat een bericht achter