NewFigure bij
BodyVillage.

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Bij Bodyvillage weten dat als geen ander en hebben hier dan ook meerdere mogelijkheden voor zodat er altijd een concept is dat bij jou en jouw leefstijl past!

Afvallen bij BodyVillage

NewFigure Dieetplan

Het Newfigure dieetplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Het is gewicht voor iedereen met licht overgewicht tot obesitas. Er wordt een programma op maat gemaakt. Samen met je persoonlijke voedingscoach bespreek je hoeveel weken er nodig zullen zijn om je
streefgewicht te behalen zodat het hele afslank traject inzichtelijk gemaakt wordt. Uiteraard kunnen er factoren zijn,waardoor je sneller of langzamer zal afslanken.

Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch ,diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa. Je dieet is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten. Deze afslankmethode kun je naar eigen keuze in de praktijk volgen maar ook online want niet iedereen heeft tijd om wekelijks of 2 wekelijks te komen wegen.

Het programma

De eerste dag van iedere week is een appeldag (ontslakkingsdag). Ontslakken of ontgiften is nodig om alle afvalstoffen die zich in het vet- en bindweefsel hebben opgeslagen uit het lichaam te onttrekken. Dit is noodzakelijk, anders kan het lichaam geen vet verbranden. Deze appeldag duurt tot 16.00 uur, hierna neem je een drinkbouillon. ’s Avonds mag je normaal eten. De appels mogen ook vervangen worden door ananas of tomatensap of groentesap.

Het voedingsprogramma bestaat uit zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie zodat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

De aminosupplementen neem je 10 minuten voor elke maaltijd in, 3 x per dag. Daarnaast gebruik je Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat.

Voorbeeld dagmenu vrouw

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucks om het afvallen een succes te maken krijg je van onze coach bij de gratis intake. Naast het voedingsprogramma en de begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Het JoJo-Effect

NewFigure werkt aan het einde van het NewFigure dieet met een reïntegratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. Heb je medische klachten of slikt je medicatie, dan kan je zonder problemen beginnen met het dieet van NewFigure. Je huisarts kan van ons medische informatie krijgen omtrent NewFigure en de inhoud van het dieet.

Webshop & Tarieven

Wij hebben bij Bodyvillage verschillende methoden om af te vallen. Deze methoden zijn zowel in onze vestiging in Rijswijk als in Rotterdam te volgen.

Newfigure

€27,50

per week inclusief aminocomplex supplementen en wegen

Multivitaminen

€21,-

60 vitaminen/60 dagen

Total Body Cleanse

€26,-

(fles detox kruidenextract)

Plan een afspraak in

Niet in de gelegenheid overdag een afspraak in te plannen met onze gewichtsconsulente? Zij werkt ook ’s avonds. Door de gunstige ligging in de Plaspoelpolder in Rijswijk, nabij de A4, dé ideale plek voor mensen uit Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Delft en het Westland om iets te doen aan een verbetering van het eetpatroon.

Contact
085 4863 345

Rijswijk

Nijverheidsstraat 68
2288 BB Rijswijk

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

07:00 – 21:00

07:00 – 21:00

07:00 – 18:00

07:30 – 21:00

07:30 – 18:00

07:30 – 13:00

Rotterdam

Henk Speksnijderstraat 8
3067 AC Rotterdam

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

10:00 – 20:00

10:00 – 15:00

10:00 – 21:00

13:00 – 21:00

10:00 – 13:30

09:00 – 13:00

Laat een bericht achter